headphones newspaper video-player

Årets Företagare Kalmar län 2019

Idag 24 juni delade Landshövding Thomas Carlzon ut priset Årets Företagare Kalmar län. Priset går till Familjen Aldestam, Kackelstugan AB, Borgholm.

– Våra pristagare är en utmärkt förebild för Kalmar läns företagande och en mycket värdig vinnare som sätter såväl Öland, som Kalmar län på kartan, säger Frida Boklund, regionchef Företagarna. Det ska bli mycket spännande att följa deras fortsatta chanser att bli Årets Företagare i Sverige i höst.

Juryns motivering:

Årets Företagare i Kalmar län lyfter vår vackra region till nya höjder.

Genom att organiskt växa långsamt har man under de senaste åren utvecklat och utvidgat sin verksamhet inom flera områden och fortsätter att satsa och blicka framåt hela tiden. 

Personerna bakom verksamheten drivs av passion och engagemang. 

Våra vinnare utmärker sig i en av Sveriges mest växande branscher. Verksamhetens effekter stäcker sig långt utanför kommunens gränser och bidrar till att hela Kalmar län blir mer välbesökt och människor blir berikade av kulturella evenemang. 

Under många år och genom två generationer har dessa entreprenörer bidragit med att skapa upplevelser för de besökare och artister som har musik som sitt livselixir på den vackert kringbyggda Ölandsgården.

Vi önskar familjen Aldestam lycka till vid riksfinalen i Stockholm den  11 oktober!

Partners
Utställare