För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Kalmar län 2018

Publicerad 23 maj 2018
Pär Holmstrand och Daniel Karlsson, Byggklason AB i Vimmerby drog det längsta strået och kammande hem titeln Årets Företagare Kalmar län 2018 under en trevlig lunch på Residenset.

Här är juryns motivering:

Årets Företagare har lyckats med det svåra att överta ett varumärke, utveckla det och få det att bli ännu bättre. Årets Företagare har satt stora avtryck genom sin professionalism, kunskap och med personalen i fokus. Våra vinnare visar på ett gott ledarskap, goda värderingar och ett stort social hänsynstagande. De är leverantörer till de allra största företagen i trakten, men har också många nöjda privatpersoner som kunder. Årets Företagare är kända för att hålla vad de lovar, har hög servicegrad och gedigen yrkesskicklighet. De har genomfört många projekt, förvärvat egna fastigheter för att aktivt utveckla sin hembygd och ge tillbaka till staden där man verkar och vill stanna. Det är en viktig drivkraft för vår vinnare!

Grattis & Lycka till i Riksfinalen i Stockholm 19 oktober!

Fler nyheter från Företagarna