För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Härlig AFTER WORK på Science Park Towers i Jönköping 8 mars

Publicerad 11 mar 2024
Den 8 mars firade vi inte bara kvinnors framgångar och prestationer, utan vi hyllade också modet och styrkan hos kvinnliga företagare runt om i världen och i synnerhet i Jönköpings län.

Genom historien har kvinnor kämpat för att ta plats i näringslivet, och vi är här för att hedra deras bedrifter och inspirera fler att följa sina drömmar.

Kvinnligt företagande är en kraft att räkna med. Kvinnor driver innovation, skapar arbetstillfällen och förändrar samhällen. Genom att bryta glastaket har de visat att inget hinder är för stort när drivkraften är stark nog. Idag hyllar vi deras mod och beslutsamhet.

8marsAWnyhet.jpg

Men vi stannar inte bara vid att fira framgångarna. Vi vet att vägen till jämställdhet fortfarande är lång och krokig. Därför är vi stolta över att meddela att alla intäkter från  evenemanget oavkortat gick till kvinnojourens verksamhet i regionen. Genom att stödja kvinnor i nöd och främja jämställdhet på alla nivåer, kan vi bygga en bättre och mer inkluderande framtid för alla.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Låt oss fortsätta att stötta och uppmuntra kvinnligt företagande, mod och styrka. Tillsammans kan vi skapa en värld där alla kvinnor har möjlighet att blomstra och uppnå sin fulla potential.

Tack för att ni är med oss på denna viktiga dag. Låt oss göra den till en dag att minnas och inspireras av!

Fler nyheter från Företagarna