För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lunchmöte med fokus cybersäkerhet och krisberedskap

Publicerad 22 maj 2024
Idag har vi haft en trevlig lunch och sedan fått ett kanonbra innehåll där vi fått veta mer och framförallt nyttig information att bearbeta till våra företag.
Först ut var Simon Sleman från Science park som berättade mer om vad AI är och hur vi som företagare kan nyttja det på ett bra sätt. Det kommer en utbildning i Mullsjö i oktober för er som är nyfikna på det.

Sedan berättade Christoffer Keri som är kris- och beredskapssamordnare i kommunen om hans arbete med synnerligen viktiga frågor. Vad gör vi förebyggande och vad behöver vi jobba tillsammans på framåt. Detta i sig hade  vi gärna fördjupat oss i.

Sedan fick vi en både nedslående inblick i hur sårbara vi är inför cyberhot, men även tips på hur vi kan på relativt enkla sätt skydda oss. Vilka hot finns mot oss företagare? Lektorerna Joakim Kävrestad och Erik Bergström från Jönköpings University fick oss att tänka till.
Här hade vi kunnat jobba länge och det är skrämmande hur sårbara vi är.

Hur är det med ditt företag? Vad kan du göra och vad borde du göra för att bli säkrare?
 
Maria Johanskog
Ordförande, sammankallande eventgruppen Företagarna Mullsjö

Telefonnummer 076-337 67 01

E-post maria@skogsrospa.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna