För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Frukostträff med fokus hantverkare 12 maj på Hotell Mullsjö

Publicerad 15 maj 2023
Vi inledde med att få en presentation av Tony Lindqvist från Modulsystem, där han visade en bil de precis inrett. Modulsystem jobbar över hela Europa med inredning till arbetsbilar, där all tillverkning är i Mullsjö. Imponerande stort företag med huvudkontor i Mölndal.

All tillverkning är här i Mullsjö. De exporterar 90 % av det som tillverkas.

Smarta lösningar med låg vikt, då det är viktigt eftersom verktyg och utrustning väger en hel del. De anpassar även för elbilar, som inte får borras i.

Strax tar Exxi AB över för att sätta dekaler på bilen. Det är en del i en stor order där de kommer fixa reklam på 80 bilar, där de hunnit med 25 bilar ungefär.

Vi fick se fler exempel på bildekaler från Exxi på några av de företagsbilar som rullar lokalt. Att använda sin bil som reklamplats är det mest kostnadseffektiva sättet att göra PR, berättar Sandra. Det betalar sig flera gånger om, vilket flera av deltagarna intygar.

Sandra berättar även om andra sätt att göra smart reklam. Satsa på kvalitet och att göra sitt jobb bra. Då kommer man långt.

Camilla från Colorama Mullsjö berättar om hennes företag och resan för företaget hon tog över 2014. Det startade för 28 år sedan när Grennborgs fanns bredvid ICA, med flytt till lokalen som nu är Nordic wellness.m, för att sedan hamna där det är nu.

2007 satsades mer på hantverkare och idag samarbetar de med många lokala hantverkare och hyr även ut utrustning till privatpersoner.

Det är så kul att se samarbete mellan företag och det är så vi utvecklas på ett kul och bra sätt.

Som vanligt var vi många olika typer av företagare. Alla lika välkomna.

Per Högberg berättade lite om kommunens arbete just nu. Kika gärna på Facebook där han berättar mera.

Pernilla Bernhardsson från MUAB tipsade om Mullsjökortet när vi vill köpa presentkort till personal eller andra. Ett toppensätt att gynna lokala företag.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna