För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Habo 2023 är utsedd!

Publicerad 16 maj 2023
Stort grattis till David Werthén och Annika Palmér Werthén, Werthéns lantbruk
15 maj hade vi den äran att tillsammans med Habo kommuns näringslivsansvarig, Monica Raske gratulera David och Annika med blommor och tårta.
 
Juryn motivering:
 
David och Annika har på ett föredömligt sätt vidareutvecklat mönstergården Stora Hallebo i tredje generationen. Genom noggrannhet och långsiktighet i djurhållningen har verksamheten varit framgångsrikt under många år med stabil och god ekonomi. I sann entreprenörsanda var man tidigt ute med att övergå till ekoproduktion och därigenom utvecklat verksamheten vidare. Gården är ett kännetecken för sin ordning och reda!  David och Annika är ett föredöme i sitt sätt att driva ett lantbruk i dag.
Stort grattis till Årets Företagare i Habo 2023!
Prisutdelning kommer att äga rum på Nationaldagen den 6 juni i Hembygdsparken.

Årets Företagare har delats ut i drygt 20 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.
Fler nyheter från Företagarna