För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Gnosjö

Publicerad 17 jun 2023
En skön försommarmorgon i slutet på maj bjöd vi in till frukost på Klubben by Göhlins i Gnosjö där vi fick rundvandring i de nybyggda lokalerna. Vi bjöds på utsökt frukost och en presentation av Klubben av Emil Göhlin, en av initiativtagarna till klubben.

Det var en ett välbesökt frukostmöte med många medlemsföretag på plats. Efter presentationen överraskade styrelsen med prisutdelning av Årets Företagare Gnosjö kommun. Denna ärofyllda titel gick till Göran, Emil och Ludvig Göhlin, Göhlins i Gnosjö AB. 

 - Det är ett fantastiskt bolag som grundades för 111 år sedan, i vår motivering belyste man på just Gnosjöandan, att ge tillbaka till bygden samt att vara en attraktiv arbetsgivare. De är ett praktfullt exemplar som vi hoppas vi kan ta med oss till Stockholm säger Ulf Lorentzson, Ordförande i föreningen.  

Såhär löd motiveringen:

I över 110 år har de försett bygdens företag med allt från fästelement till smörjmedel, och framför allt har man levererat en exceptionell service genom sin närhet, kunskap och flexibilitet. Företaget som nu drivs av tredje och fjärde generation har dessutom öppnat upp ett vardagsrum fyllt med hälsa, gemenskap och glädje för varenda Gnosjöbo. Det kallar vi service ”The Gnosjöandanway”. Priset för Årets företagare går till Göran, Ludvig och Emil Göhlin, Göhlins i Gnosjö AB.

Stort grattis!

Fler nyheter från Företagarna