För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Besök hos kommunfullmäktige i Gnosjö

Publicerad 26 apr 2023
Hela 32 procent av Gnosjö kommuns skatteintäkter kommer ifrån de små företagen. Det var budskapet som Ulf Lorentzson, ordförande Företagarna Gnosjöregionen och Frida Boklund, regionchef Företagarna hade när de besökte kommunfullmäktige i Gnosjö den 25 april.
Frida Boklund, regionchef Företagarna och Ulf Lorentzson, ordförande Företagarna Gnosjöregionen

Vid mötet pratade vi om konjunkturläget, farhågor och möjligheter som företagen i Gnosjö ser. I en kommun där entreprenörskapet finns i modersmjölken är det lätt att tro att företagen sköter sig helt själva. Det är korrekt att företagens enda uppgift är att driva sitt företag så framgångsrikt som möjligt. Politiker och tjänstemäns uppgift är att skapa de bästa förutsättningar för detta.

-Det är glädjande att vara ordförande för en förening som växer, och jag vill också passa på att bjuda in er alla till vårt nästa event här i Gnosjö den 26 maj, avslutade Ulf Lorentzson mötet med.

Fler nyheter från Företagarna