För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Värnamo kommun 2022

Publicerad 26 apr 2022
Under galakvällen den 22 april delades Årets Företagare Värnamo kommun ut.
Magnus Larsson & Patrik Skillfeldt, Wernamo Design.

Med pompa och ståt korades Årets Företagare i Värnamo kommun på Värnamo Närigslivsgala. Titlen gick till Patrik Skilfelt och Magnus Larsson, Wernamo Design. 

Motivering:

En idé om platta paket, snabb leverans och produkter på lager, får oss kanske att tänka på ett stort etablerat varumärke inom möbelbranschen.Men om man utvecklar den idén och applicerar den på en helt annan bransch som riktar sig till de som har gröna fingrar. Då får vi ett produktsortiment som sätter gränser och ”ramar in” din tomt. Vinnarna har gått från ett inkubatorsföretag 2010 till framgångsrikt företag med nybyggda lokaler. Det är bevis på ett lyckat koncept och en mycket lyckad affärsidé.

Vi önskar Patrik och Magnus stort lycka till i regionfinalen. 

Wernamo Design startades av Magnus Larsson och Patrik Skillfeldt. Deras mål är att erbjuda smart design för trädgård och uteplats. De har hela din trädgård i fokus, i allt från inramning med staket och altanräcke, till snygga kanter på rabatterna. Genom att använda tåliga material och smarta lösningar för enkel montering, skapar vi möjlighet för dig att njuta av din trädgård.

Fler nyheter från Företagarna