headphones newspaper video-player

Fortasana

Vad är bra kost och vad händer egentligen med kroppen när man bryter sitt stillasittande?
Publicerad 23 feb 2021

Det är frågor som Jessica och Maria besvarar i sina föreläsningar som under Jönköpings Läns Hälsoutmaning kommer finnas tillgängliga för alla deltagare. Jessica Norrbom och Maria Ahlsén är grundare av företaget Fortasana vars syfte är att sprida evidensbaserad information om träning, kost och hälsa med budskapet att det inte behöver vara så svårt att leva hälsosammare. Anmäl dig och dina kollegor till Jönköpings Läns Hälsoutmaning här LÄNK TILL ANMÄLAN

Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Elpriser och problem med elförsörjning diskuteras ofta. Men, handlar det om egentlig elbrist? Kan elen ta slut? Nja. Företagarnas expert Philip Thunborg reder ut.

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Mer från hela Sverige

Handlar du med Storbritannien?

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.

Mikael Eriksson, tullchef DB Schenker Sverige, EEN:s Theresa Ryberg och Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna deltar.

Se avsnittet nu

Krönikor


Coronakrisen