För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare & Årets Unga Företagare Eksjö 2020

Publicerad 26 okt 2020
Fredagen den 23 oktober delades Årets Företagare och Årets Unga Företagare ut i Eksjö.

Även om det inte blev någon näringslivsfest så har utmärkelser högtidligt delats ut på en välbesökt näringslivslunch. Totalt delades sex priser ut, som Årets butik och Årets företag som till Ta-sig-församhetspriset.

ÅRETS FÖRETAGARE

Frida Scherdén och Oskar Lindholm, Lindholmgruppen, Eksjöhus, Eksjöhus modulbygg och Eksjö Industri. "Minst lika målmedvetet som tidigare generationer fortsätter Årets företagare att bygga familjeföretaget - numera även på höjden. De står stadigt på koncernens trygga grund, där stabilitet, långsiktighet och småländskt sunt förnuft är naturliga hörnstenar. Med mod, driv och envishet och tar de bolagen vidare mot framtiden, utan att någonsin tveka inför nästa steg i utvecklingen. De arbetar konkret och framgångsrikt med såväl hållbarhet som integration, och har samtidigt ett stort samhällsengagemang, inte minst inom utbildningsfrågor. Koncernens marknadsföring bidrar ständigt till att förstärka varumärket Eksjös koppling till vackra trähus."

 

ÅRETS UNGA FÖRETAGARE:

Linnea Henrysson, Björnstorps Potatis. "Årets unga företagare i Eksjö kommun är uppvuxen med gummistövlarna i den småländska myllan och har redan lång erfarenhet inom gröna näringar. Med ledorden kvalitet, hållbarhet och närhet utvecklar hon sin egen verksamhet och arbetar målmedvetet för att hitta nya försäljningskanaler, både för sig och sina kollegor. Som initiativtagare till Eksjös växande Reko-ring och drivande ledamot i LRF-styrelsen bidrar hon till utveckling för hela branschen. Detta är förmodligen bara början. Linnea Henrysson har definitivt inte satt sin sista potatis

Taggar
Fler nyheter från Företagarna