För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Clas-Göran och Gun-Britt Wallin är Årets Företagare Strömsund 2022

Publicerad 29 nov 2022
Det sprakade av glitter, stolthet och lycka när det prestigefyllda priset Årets Företagare delades ut på Guldäggsgalan i Strömsund tidigare i höst.

Årets Företagare Strömsund 2022

De som kammade hem priset och därmed är Årets Företagare Strömsund 2022 var Gun-Britt Wallin och Clas-Göran Wallin som driver Plasthuset i Hoting. 

Vi är så rörda, stolta och glada och vill säga tusen tack till våra medarbetare!

- Gun-Britt och Clas-Göran Wallin

Juryns Motivering

Att Gun-Britt och Clas-Göran är förebilder för bygden lös igenom i så väl juryns motivering som publikens applåder när de tog emot priset. 

"Hållbarhetsarbete ligger långt fram hos vår vinnare och skapar hållbara värdekedjor i flera led. Företagaren har genom sitt mångåriga engagemang bidragit till personers välmående och hälsa både inom och utanför landets gränser.

Innovationskraften att gå sin egen väg och finna nya lösningar kännetecknar och är synonymt med vår företagare. Framgång kan även byggas i sämre tider. Vår företagare satsar långsiktigt och har tagit steget mot framtiden redan idag. Med Skandinaviens modernaste teknik och produktion är de unika i sin bransch."

Gratulationer från styrelsen

Vi på Företagarna Strömsund är oerhört stolta över er och vill ännu en gång önska er ett stort GRATTIS! 

Fler nyheter från Företagarna