För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi söker nya, engagerade ledamöter till lokala föreningar i Jämtland-Härjedalen!

Publicerad 21 dec 2022
Nu händer det mycket i Företagarnas värld. Vill du vara med och påverka eller känner du någon som skulle platsa i någon av Jämtland och Härjedalens lokala föreningar? Det finns många fantastiska, drivna, unga och gamla företagare runt om – hjälp oss att hitta dem!

Vi söker nya engagerade ledamöter som vill vara med och driva Företagarnas frågor på lokal nivå i någon av våra åtta föreningar i Jämtland och Härjedalen. 

Vill du arbeta i någon av de lokala föreningarna eller känner du någon som du tror skulle passa? Nominera via formuläret till höger (eller scrolla ner om du läser från mobilen). Tänk på att fråga den personen du föreslår så att den är medveten om nomineringen.

Vi behöver nomineringarna senast den 20/2-2023 så vi hinner ta kontakt och intervjua kandidaterna i god tid före årsmötet. 

Vem kan nominera?

Alla medlemmar i Företagarna samt icke medlemmar kan nominera en eller flera personer till föreningens styrelse.

Vem kan nomineras?

Du kan nominera vem du vill, men för att personen ska kunna bli vald till styrelsen ska han/hon vara medlem i Företagarna. Är personen inte ännu medlem kan den alltså bli det. Du får även nominera dig själv.

Vad händer med min nominering?

Den tas om hand av valberedningen som kontaktar de nominerade. Innan årsmötet presentar valberedningen sitt förslag till styrelse för 2023. Styrelsen väljs sedan av årsmötet.

Måste den man nominerar ha erfarenhet av styrelsearbete?

Nej. Valberedningen sätter samman ett brett team av olika kompetenser, branscher, åldrar, bakgrund etc som har förutsättningar att göra ett bra jobb ihop.

Fler nyheter från Företagarna