podcast news play företagaren I media förmån

Årets Företagare Strömsund

I fredags delades priset Årets Företagare i Strömsund ut till de lyckliga vinnarna Erika och Johan Ågevall som driver Elbutiken i Strömsund.
Publicerad 4 okt 2021
Från vänster: Niclas Liljefjäll, Erika Ågevall, Johan Ågevall

Företagarna Strömsunds ordförande Niclas Liljefjäll delade ut det ärofyllda priset till Johan och Erika. Nu önskar vi de stort lycka till på länsfinalen den 11 november då de har chans att kamma hem priset Årets Företagare Jämtland-Härjedalen.

Årets Företagare i Strömsund

Erika och Johan Ågevall som driver Elbutiken i Strömsund AB vann priset med följande motivering:

Att driva en butik med inriktning på hemelektronik, vitvaror, heminredning, kök med mera långt utanför en stad kräver ett mycket stort mod och en mycket stor innovationskraft, särskilt i dessa pandemidagar. Dessa egenskaper besitter dessa två företagare med råge. Ingenting gör sig själv i denna bransch men Johan och Erika lägger till sina personliga serviceegenskaper, förutom deras stora kunnighet, på ett fantastiskt engagerat sätt som bidrar mycket till att kunder gärna söker sig till deras butik. Ingenting är omöjligt i deras sinne och de har en otrolig förmåga att se kundens behov och komma med lösningar utifrån det. I en tid då internethandeln ökar så lyckas Johan och Erika ändå, närapå, fördubbla sin omsättning de första fem åren, det är imponerande!

Fler nyheter från Företagarna

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.