För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Viktor Troedsson delägare av Strandhotellet i Mellbystrand och nominerad till årets unga företagare i Laholm!

Publicerad 19 apr 2024
Med ett stort bagage inom restaurangbranschen och bakgrund som bartender bestämde sig Viktor och hans kollega Marcus precis innan pandemin 2020 att ta en risk och satsa vidare på Strandhotellet i Mellbystrand, nu är det 4 år sedan de startade och de är glada att de tog chansen.

Viktor är uppvuxen i Mellbystrand och har sedan han var yngre drömt om att starta eget, gärna någon bistrokrog eller liknande. Dock har han tyckt det varit en svår kommun att starta upp det i, men har sedan han tog steget att satsa på Strandhotellet märkt att allt fler och fler i kommunen och närområdet blir mer och mer restaurangmedvetna och intresserade.
Trots att pandemin var kämpig på sina sätt hade de en lyckad säsong och öppnade samtidigt upp en äventyrsgolfbana i anslutning till sin restaurang, en mycket pandemivänlig och uppskattad aktivitet för gästerna.
  - Det var toppen, det var nästan att vi fick gå ut och påminna om att inte stå för nära varandra.

Ny restaurang i Båstad 2024!
På Strandhotellet har de lagt stora satsningar på mycket olika grejer, allt från nytt värmesystem, ljudsystem, äventyrsgolfbana och möbler, så har de i år valt att inte lägga lika mycket, detta då de öppnar en ny restaurang i Båstad. Den nya restaurangen kommer att ha mat som ska vara nischad till ett annat land men innan Viktor berättar det vill de sätta hela konceptet. Något han dock delar med sig av är att det kommer att finnas en minigolfbana i anslutning till restaurangen. Med olika mat och olika sorters golfbanor satsar de på två olika koncept på Strandhotellet och den nya restaurangen i Båstad, det blir något för alla.
  - Det är en fin restaurang, den behöver inte renoveras men det är lite investeringar som ska göras där, och så tar vi över en golfbana där också.

Ingen dag är den andra lik!
Efter 4 år som egenföretagare är vi nyfikna på vad Viktor tycker är det roligaste med att driva eget, är det som han drömt om när han var yngre?
  - Mixen av jobb. Ingen dag är den andra lik.

Bli medlem i Företagarna!

image0 (1).jpeg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna