För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Hampus Nilsson ägare av Hampus byggare AB Laholm och nominerad till årets Unga företagare i Laholm!

Publicerad 19 apr 2024

Det är kul med variation!
Efter att ha gått bygg på gymnasiet började Hampus arbeta som snickare på ett befintligt företag, men efter något år där tog han steget ut i egenföretagarvärlden. Tanken var egentligen att hjälpa till mer på lantbruket hans pappa ägde men när jobben trillar in för hans byggfirma blev det nästan mindre hjälp där och mer jobb för honom själv. Nu har han drivit Hampus Byggare i Laholm AB och varit egenföretagare i 8 år och idag är de två anställda och jobben flyter på. Främst befinner de sig i Laholms trakterna och göra det mesta då de inte är specifikt nischade på något.
  - Vi har inte specificerat oss så på något speciellt, det är ju kul med variation.
När vi besökte Hampus var han ute på ett renoveringsprojekt, ett mycket gammalt hus som behövde rustas upp, och det blir ett väldigt lyft!

Det är friheten att bestämma själv!
I och med att Hampus nu varit egenföretagare i flera års tid är vi självklart nyfikna på vad det bästa är, men att driva eget har både sina för och nackdelar berättar Hampus.
  - Det är friheten att bestämma själv. Det är ju för och nackdelar, man har ju mer ansvar, det blir en annan livsstil men jag trivs med det.

Bli medlem i Företagarna!

image0 (6).jpeg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna