headphones newspaper video-player

Tack för din tid Morgan Gripson

Publicerad 20 sep 2021

Vi i styrelsen, Företagarna Halmstad, tackar Morgan Gripson som kom in som ordförande likt en frisk fläkt i våras. Vi önskar honom nu all lycka till i politiken.

Till våra kära medlemmar kommer nedan ett medelande från Morgan själv.

---

"Bästa medlem!

Då jag fredagen den 17/9 lämnat ordförandeskapet i Företagarna Halmstad för att satsa på politiken, ett beslut som mognat fram under en tid, vill jag på detta sätt informera dig.

Jag vill tacka dig för visat förtroende, samt för att du går upp varje morgon för att driva ditt företag och skapa arbetstillfällen och skattekronor. Jag kommer fortsätta arbeta för att förenkla din vardag. Så kommer även styrelsen för Företagarna Halmstad.

Styrelsen har tillsammans med valberedningen beslutat att vice ordföranden, Lotta Ericsson, ska axla ordförandeskapet fram till nästa årsmöte och tillsammans med övriga i styrelsen fortsätta arbeta efter den på årsmötet antagna verksamhetsplanen.

Valberedningens arbete fortskrider enligt plan och de hälsar att de gärna tar emot förslag på företagare som vill engagera sig i styrelsearbetet.

Har du frågor kring styrelsearbetet är du välkommen att kontakta Lotta Ericsson på +46 70-608 39 96.

Vill du tala med valberedningen kan du ringa Elisabet Granrot som är sammankallande, +46 76-946 10 78.

Har du andra frågor kring ditt medlemskap så är du välkommen att kontakta vår regionchef Marie Axtelius på +46 70-952 80 50.

Bästa hälsningar

Morgan Gripson"

---

Vi välkomnar istället Lotta Ericsson som ny ordförande i Företagarna Halmstad!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Synliggör offentliga affärsmöjligheter

Med tydligare information om var, när och hur kommuner vill köpa in sina varor och tjänster kan fler företag vara med och konkurrera på den offentliga mångmiljardmarknaden.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter