För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vilken Succé, det gör vi om igen - Företagarna Business Boost!

Publicerad 7 feb 2023
Företagarna Business Boost Day blev verkligen till den fantastiska dagen vi hade hoppats på med massor av härliga möten, inspiration, kunskap och nätverkande när drygt 80 deltagare samlades i Linköping!

Mikael Alphov inledde dagen fram till lunch på temat ”Ta makten över din utveckling” vilket var ett mycket uppskattat och givande inslag enligt deltagarna.

Efter lunch fick vi möjlighet att ta del av sex stycken fantastiska medlemmar som delade med sig av sina olika expertområden i tre olika Break Out Sessions. Stort tack till, Anna Lövheim, Jonas Jarl, Anna Samuelsson, Frida Gustafsson, Lino Casimiro & Sverker Wadstein som var huvudpersoner för detta!

Utöver det var Företagarnas VD Günther Mårder på plats och framtidsspande och pratade om Företagarna.

Hela Dagen avslutades med en riktigt härlig Business Bar där nätverkandet fortsatt till in på småtimmarna!

Vi vill även passa på att tacka våra samarbetspartners: BMW, Ramirent & Exitpartner för att ni var med och gjorde dagen möjligt!

Sist men absolut inte minst ett stort tack till Anders Björck, ordförande i Företagarna Linköping för ditt engagemang och goda samarbete!

Fler nyheter från Företagarna