För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kära medlem i Företagarna

Publicerad 19 dec 2023
I denna stämningsfulla period, när världen både glittrar av julmagi och präglas av osäkerhet och otrygghet, vill vi ta ett ögonblick för att reflektera över det gångna året och dela några tankar med er.

Året har varit fyllt av utmaningar. Vi har haft skenande elpriser, brist på energi och vi har två stora krig som pågår runt oss som skapar osäkerheter. Trots detta så har ni företagare navigerat genom konjunkturläget och andra hinder med en imponerande uthållighet och kreativitet. Trots de prövningar vi ställts inför, har ni som medlemmar i Företagarna visat på en enastående förmåga att anpassa er och växa genom motgångarna.

I år, när vi stått inför utmaningar som ingen kunde förutse, låt oss komma ihåg att även i det mörkaste vinterlandskapet finns det en plats för ljus och hopp. Julen påminner oss om att dela kärlek och omtanke, och vi är övertygade om att med er styrka och gemenskap kommer vi tillsammans att övervinna de utmaningar vi möter.

Så låt oss skåla för det gångna året och blicka framåt mot ett nytt år fyllt av möjligheter och framgångar. Vi är övertygade om att 2024 kommer att bli ett år där vi tillsammans bygger vidare på våra framgångar och fortsätter att skapa magi i företagsvärlden.

Till att börja med kan ni gärna läsa om alla de företagarpolitiskafrågor som vi driver lokalt, regionalt och nationellt. https://www.foretagarna.se/politik-paverkan/fragor-vi-driver/

Tack för ert hårda arbete och er dedikation. Vi önskar er en fröjdefull jul och ett framgångsrikt nytt år!

Företagarna Gotland, Småland & Östergötland

Frida Boklund, Robert Wallin, Liselotte Arvidsson och Annie Andersson

 

Via länken nedan kan du läsa mer om alla de förmåner du som medlem har genom Företagarna och som kan göra att du kan sparar mycket tid och pengar bara på ett klick!

Till Företagarnas medlemsförmåner

 

Fler nyheter från Företagarna