För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna tog pulsen på Camilla Brodin, Kristdemokraterna

Publicerad 24 jan 2022
Företagarnas Digitala Mötesrum tog pulsen på Kristdemokraterna och deras syn på företagarpolitiska frågor.
Camilla Brodin, Kristdemokraterna

-Det finns uttalade visioner hos oss politiker att minska regelbördan för företagare. Jag vet inte vad det är som gör att det går så trögt. Vi i Kristdemokraterna brukar säga att en ny regel in, två gamla regler ut. Vi vet att vi behöver se över regelbördan och det kommer vi att verka för, Camilla Brodin Kristdemokraterna.

Kristdemokraterna har som vision att jobba framåt för att säkerställa att kompetensförsörjning och att företag ska få de bästa förutsättningar för att växa i Sverige.

-Det är avgörande att tjänstemän och politiker förstår att Sverige behöver företagen, det är där jobben skapas det är vi fullt medvetna om, menar Brodin.

På plats var även Fredrik Östbom, Samhällspolitisk chef Företagarna.

-Det är bra att Kristdemokraterna har förståelse för att det är i företagen som jobben skapas. Jag tycker också att det känns bra att Kristdemokraterna så tydligt vill minska regelbördan, menar Östbom.

Vill du ta del av hela samtalet eller se när Camilla Brodin rangordnar våra frågor kan du se allt i sin helhet här.

Företagarnas Digitala Mötesrum genomförs varje helgfri fredag kl. 11.00-12.00, program och anmälningslänk till nästa gång 28 januari hittar du här.

 

Fler nyheter från Företagarna