headphones newspaper video-player

Rekordår för Företagarna Gotland

12 mar 2019
Gotlands förening för Företagarna hade årsmöte där styrelseordförande Nancy Yussef kunde berätta ett rekordår för Företagarna. Resultatmässigt fördubblades det ekonomiska resultatet vilket borgar för att Företagarna kan göra ännu mer för sina medlemmar under 2019.

Under 2018 genomfördes Hantverkar- och Företagargalan. Dessa kommer tillbaka under hösten med fokus på öns duktiga hantverkare. Och i maj 2019 genomförs prisutdelning av ÅRETS FÖRETAGARE. Här kommer Företagarna inom kort presentera ett helt nytt koncept!!

#Mötionera växer och växer och som ni alla vet genomförs detta varje onsdag mellan 6/3 och 3/7.

Kraftskivan kommer tillbaka den 29/8 i Coops regi. Totalt deltog styrelsen i ca 500 möten för att göra Gotland större.

Facebook har vi gått från Ca 1200 följare till numera närmare 1800. Vi har även ett nytt Instagramkonto med närmar 514 följare.

Vi arbetar dygnet runt för att förbättra företagsklimatet och dessutom är vi i ständig dialog med andra organisationer. För vi tror att det är bättre om vi samarbetar ännu mer.

Ordförande under mötet var Robin på iVisby som gjorde ett fantastiskt arbete där styrelsen givetvis fick ansvarsfrihet efter detta rekordår för Företagarna Gotland. Det valdes en ny valberedning med Nadja Lindh, Janne Lager och Jaana Vinberg. Vill du sitta i styrelsen så kan du alltid visa ditt intresse till Valberedningen!

Bli medlem du också

Välkommen att bli medlem i Företagarna. Vi är kanske Sveriges främsta region inom Företagarna? Men vi skall bli ännu bättre. Läs mer och bli medlem här! 

Vi ses på mötionera den 13/3 eller 20/3 eller på nästa Företagaraktivitet. Tack till er alla som kom på detta historiska årsmöte där Strand Hotell bjöd alla deltagare på mat och dryck. Ett tack till Thomas som kom från riks för att gratulera Nancy, Sofia och Co till ett magiskt år.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD