För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets mest framgångsrika företag i Gästrikland har korats!

Publicerad 30 maj 2023
Sedan år 2000 har samverkansprojektet FramFör- Framgångsrika företag i Gästrikland drivits i samverkan mellan olika aktörer som verkar för företags- och samhällsutveckling i samhället.

Varje år undersöker studenter på ekonomprogrammet vilka som är årets mest framgångsrika företag i Gästrikland. Det sker i samverkan med ett antal aktörer och kommuner som arbetar med att främja företagande. Under torsdagskvällen var det dags, för tjugoandra året i rad, att presentera Framför-listan.

50 framgångsrika företagare får motta pris

Studenterna, som tar fram listan, har till uppgift att undersöka företagens ledarskap, organisation och arbetsmiljö. Utifrån detta sker en sammanvägning av olika faktorer och de 50 mest Framgångsrika företagen kan utses. Företagen koras och firas sedan med middag, mingel och diplom på Högskolan i Gävle.

Kvällens moderatorer var Företagarna regionchef Eva Cooper och Svenskt näringslivs regionchef Lotta Petterson som tillsammans med Gävleborgs landshövding Per Bill delade ut diplomen. 

- 50 glada och framgånsrika företagare fick stolt motta sina diplom och hyllningar denna kväll, berättar Eva Cooper. 

Läs hela listan här! 

Syftet med FramFör är att:

  • öka intresset för framgångsrikt företagande och skapa goda exempel
  • uppmärksamma och stärka företag och företagande
  • skapa kontakt mellan näringslivet, Högskolan i Gävle och studenterna
  • genomföra forskning om ledarskap, arbetsmiljö och effektivitet i företag
Taggar
Fler nyheter från Företagarna