För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick motta Bollnäs finaste företagarpriser

Publicerad 8 jun 2023
Nu har Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Bollnäs korats!
från vänster Per Norin, Abdullahi Cadaani – kommunstyrelsens ordförande i Bollnäs, Maria Märges – Årets unga företagare i Bollnäs, Urban Wickbers – Årets företagare i Bollnäs, Peter Linzie – Ordförande Företagarna Bollnäs, Pernilla Rönnhager Sonevik.

Priset till Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Bollnäs delades traditionsenligt ut i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni i Bollnäs. Det var inför en stor publik som firandet ägde rum och publiken fick vänta med stor spänning på vinnaren!

Jordbruk och entreprenad - Årets Företagare

På plats var Företagarna Bollnäs styrelse för att dela ut utmärkelsen och den som korades till Årets Företgare i år blev Urban Wickbers som är ägare och vd på Wickbers Jordbruk och Entreprenad AB.

- Det känns jätteroligt att ha fått tilldelats detta pris, säger Urban. 

Företagarnas ordförande Peter Linzie intervjuar den nykorade vinnaren Urban Wickbers.

Trafikskola - Årets Unga Företagare

Även priset Årets Unga Företagare delades ut under ceremoni och i år gick det till Maria Märges som är vd på ABE Trafikskolor AB.

- Vilken överraskning att bli Årets unga företagare! Och så himla ärofyllt, säger den nykorade vinnaren Maria som firade med tårta och bubbel med sina kollegor. 

Maria Märges.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna