podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vill du bli en del av Företagarna i Rättvik?

Publicerad 16 jan 2023
Just nu är vi på jakt efter fler fantastiska styrelseledamöter till Företagarna Rättvik. Vill du vara med och arbeta för ett bättre lokalt företagsklimat, få möjlighet att påverka på riktigt och samtidigt bli en del av Sveriges största företagarfamilj? Då är du den stjärnan vi söker vi söker.

Som styrelseledamot blir du en del av ett stort nätverk som tillsammans stärker och förbättrar företagandet både lokalt, regionalt och på nationell nivå. Dvs en stor chans och möjlighet att göra skillnad på riktigt för företagare och samtidigt bygga ovärderliga nätverk och kunskap som gynnar dig både som person och företagare.

Vi önskar nu få in fler engagerade företagare till vår styrelse där vi tillsammans genom samarbete får möjlighet att arbeta med och driva frågor som var och en av oss tycker är roligt och intressant. Målet är att arbeta i arbetsutskott där vi delar upp ansvarsområden för att vara så effektiva som möjligt. Uppdelningen kan tex vara inom områden som event, medlemmar, påverkansarbete och kommunikation.

Vi har en stor backup då vi har Företagarna Dalarnas regionkontor i ryggen som hjälper oss att tex administrera vår hemsida, göra utskick till medlemmar, ta fram underlag och stötta oss igenom styrelsearbetet i stort som smått.

Här hittar du 49 anledningar till att bli en del av gemenskapen!

Är du intresserad, eller känner du någon som låter passande anmäl/ nominera gärna!

Vill du veta mer? Kontakta gärna vår valberedare Lena Jäderbrink, lena.j@dalawardshus.se 0733546593

Taggar
Fler nyheter från Företagarna