podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nytt företagarnätverk på landsbygden i Gästrikland får deltagarna att blomstra

Publicerad 24 nov 2022
Ett alldeles färskt nätverk för kvinnor som driver företag på landsbygden i Gästrikland såg under onsdagen dagens ljus på Hammarbykvarnen i Sandvikens kommun. Nätverket, som ordnas av Företagarna Gävleborg och Leader Gästrikebygden, samlade deltagare från vitt spridda branscher.

Med orden ”Blomstra dig där du är jordad” startade Erica Wheeler, blomsterbonden som driver Flora & Fabler sin föreläsning. https://www.instagram.com/floraochfabler/

Erica inspirerade oss genom att berätta om konsten att bygga sitt varumärke i sociala medier. Men vi fick såklart även höra henne berätta om sitt företag där hon odlar till självplock, håller kurser i att odla för försäljning mm. Erica är för övrigt initiativtagaren till detta nätverk och kvinnan som startade samarbetet mellan Leader Gästrikebygden och Företagarna Gävleborg för att möjliggöra nätverket.

Det här är ett nätverk för företagande kvinnor på landsbyggden, eller kvinnor som vill samarbeta med kvinnor på landsbygden där huvudtemat är en gemenskap som peppar, hyllar och inspirerar till samarbeten. Ett forum där vi diskuterar utmaningar, framgångar och misslyckanden för att hjälpa varandra.  

Nästa lunch kommer att vara den 25/1 kl 12.00- 13.00. Håll utkick, mer info kommer

 

Fler nyheter från Företagarna