För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem blir Årets Företagare i Gävle 2022?

Publicerad 28 feb 2022
Företagarna vill hylla de entreprenörer som följer sina drömmar och passion i livet. Vi vill inspirera och lyfta fram de som varje dag bidrar till att skapa ett bättre Sverige. Därför utser vi varje år årets företagare. 

Det är dags att utse Årets Företagare i Gävle. Vem vill du ge din röst?

De nominerade  är:

aretsforetagare3pers.png

Bild 1:  Louise & Tim Jansson           Bild 2: Anders & Gisela Olsson        Bild 3: Eva Lindberg & Carina Jansson                                     

 

Tinybuddy - Louise & Tim Jansson

Louise Jansson pluggade till barnskötare när hon kläckte affärsidén om att öppna en lite annorlunda webbutik med djurtillbehör med unikt sortiment av hund – och katt tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Idag är Tinybuddy är e-handelsraketen från Norrsundet som varje år mer än fördubblat sin försäljning och levererar sina produkter över hela Europa.

Från affärsidén hemma i köket i Norrsundet har nu Tinybuddy flyttat in i 1600 kvadrater stora lokaler i Ersbo i Gävle och blivit den näst största djurbutiken i Sverige och målet är att fortsätta att växa.

 

 

ICA Supermarket Strömsbro - Anders & Gisela Olsson

Anders & Gisela Olsson är ICA handlarna som har skapat en naturlig samlingsplats där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar på Gröna Kullen intill Gävle Golfbana.

ICA Supermarket Strömsbro engagerar sig och stöttar idrottslag och föreningar och har bla ett eget motionslopp för barn – Strömsbroloppet.

Varje dag fylls butiken på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och mycket är lokalproducerat för att stötta en levande bygd.

Under våren 2022 bygger Supermarket Strömsbro ett nytt modernt varmkök och utökar manuella Deli och färskvaruavdelningen för att fortsätta sträva att vara Gävles modernaste matvarubutik.

 

 

Eva & Carinas Kök - Eva Lindberg & Carina Jansson

Eva & Carina varit kollegor sedan 1995. Under många år drev Eva & Carina Café Mamsell ett café med anor ifrån sekelskiftet i en hemtrevlig miljö med hembakat och hemlagat. 

Samma känsla vill Eva & Carina förmedla i sin cateringverksamhet som dom nu driver sedan många år tillbaka. 

Mat betyder både kärlek och omtanke för Eva & Carinas Kök och därför ser det till att alltid använda bra och fräscha råvaror, bla MSC märkt fisk som är standard för ett hållbart fiske.

 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna