headphones newspaper video-player

Vem blir Årets Företagare i Gävle?

Publicerad 24 feb 2021

Trädgårdsinteriör i Gävle AB

Maria Larsson och Helena Lantz

Med känsla för design och funktion tillsammans med ett gediget växtkunnande har Trädgårdsinteriör skapat hållbara och vackra växtmiljöer till både företag och privatpersoner runt om i Gävle i över 10 år. 

Trädgårdsinteriör jobbar långsiktigt och utformar miljön efter kundens behov och platsens naturliga färgsättning och väljer noggrant ut växter som ger en hållbar miljö att njuta av året om. Trädgårdsinteriör gör Gävle vackrare!

Kontrollbolaget Norr AB

Viktor och Pernilla Lundin

Kontrollbolaget är ett företag som hjälper kunden att kvalitetssäkra byggkonstruktioner och skapa en komplett kravbild och kontrollplan över kundens byggprojekt. Med sina konstruktörer som är väl insatta i de utmaningar som dagens höga krav på konstruktion ställer, så kan kunden känna sig trygg i sitt val av leverantör.

I början på året öppnade Kontrollbolaget en filial uppe i Åre, då ma i spåren av pandemin ser en ökad trend att fler värdesätter sitt hem och natur som flexibla arbetsplatser och därmed möjlighet att förändra bostäder och trädgård.

Gävle Offset

Leif Jansson

I över 50 år har Offset samlat värdefulla erfarenheter och vårdat kundrelationer, I deras eget tryckeri och storformatsverkstad har Gävle Offset det bästa möjligheterna att kontrollera händelseförloppet för kundens beställning.

Gävle Offset tillämpar livscykeltänkande i alla aktiviteter så att trycksakernas miljöpåverkan blir så liten som möjligt.

Rösta på årets företagare 2021 genom att maila till gavle@foretagarna.se skriv i ämnesraden vilket företag du ger din röst.

OBS. Senast måndag 15 mars!

Årets Företagare 2021 kommer att utses tisdagen den 13 april i en livesändning från Runebergs Kvarterskrog

 

gavleaf.png

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor