För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem blir Årets Företagare i Gävle?

Publicerad 24 feb 2021

Trädgårdsinteriör i Gävle AB

Maria Larsson och Helena Lantz

Med känsla för design och funktion tillsammans med ett gediget växtkunnande har Trädgårdsinteriör skapat hållbara och vackra växtmiljöer till både företag och privatpersoner runt om i Gävle i över 10 år. 

Trädgårdsinteriör jobbar långsiktigt och utformar miljön efter kundens behov och platsens naturliga färgsättning och väljer noggrant ut växter som ger en hållbar miljö att njuta av året om. Trädgårdsinteriör gör Gävle vackrare!

Kontrollbolaget Norr AB

Viktor och Pernilla Lundin

Kontrollbolaget är ett företag som hjälper kunden att kvalitetssäkra byggkonstruktioner och skapa en komplett kravbild och kontrollplan över kundens byggprojekt. Med sina konstruktörer som är väl insatta i de utmaningar som dagens höga krav på konstruktion ställer, så kan kunden känna sig trygg i sitt val av leverantör.

I början på året öppnade Kontrollbolaget en filial uppe i Åre, då ma i spåren av pandemin ser en ökad trend att fler värdesätter sitt hem och natur som flexibla arbetsplatser och därmed möjlighet att förändra bostäder och trädgård.

Gävle Offset

Leif Jansson

I över 50 år har Offset samlat värdefulla erfarenheter och vårdat kundrelationer, I deras eget tryckeri och storformatsverkstad har Gävle Offset det bästa möjligheterna att kontrollera händelseförloppet för kundens beställning.

Gävle Offset tillämpar livscykeltänkande i alla aktiviteter så att trycksakernas miljöpåverkan blir så liten som möjligt.

Rösta på årets företagare 2021 genom att maila till gavle@foretagarna.se skriv i ämnesraden vilket företag du ger din röst.

OBS. Senast måndag 15 mars!

Årets Företagare 2021 kommer att utses tisdagen den 13 april i en livesändning från Runebergs Kvarterskrog

 

gavleaf.png

Fler nyheter från Företagarna