headphones newspaper video-player

Var med och påverka lokalt!

Tycker du att det verkar vara roligt och spännande att arbeta i en styrelse? Eller vill du nominera någon annan? Just nu har vi en vakant plats för en ordförande och en ledamot i Företagarna Söderhamn.
Publicerad 12 apr 2021

Att vara aktiv i Företagarna är en bra merit för din fortsatta karriär. Du lär dig mycket om samhällsfrågor, opinionsfrågor, organisationer, kommunikation, samarbete och ledarskap. Du får möjlighet att knyta kontakter med andra aktiva företagare i hela landet och vara med att påverka på riktigt! 

Arbetet i styrelsen kan bestå av kontakt med medlemmar, kommunen, organisationer och även nätverksträffar och Årets företagare. Olika ansvarsområden fördelas i god kamratlig anda. Dessutom har du möjlighet att genomgå en Förtroendemannautbildning för nya förtroendevalda. Vi får stor stöttning från Företagarnas regionkontor i vårt arbete.

Vi söker intresserade medlemmar till vår styrelse. Ange gärna om du är extra intresserad av något av tex följande fokusområden: lokalt näringsliv, event, nätverk, medlemmar, opinionsbildning, valberedning eller annat. Låter detta som något för dig eller för någon du känner? Anmäl då ditt intresse i vårt formulär.

 

Du kan även kontakta Maria Nordlander, Regionsamordnare Företagarna Gävleborg och Dalarna: maria.nordlander@foretagarna.se


Vi ser fram emot ett meddelande från dig!

Med vänliga hälsningar, Styrelsen Företagarna Söderhamn

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor