headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Möt Jonny Röstberg, kassör i Företagarna Bollnäs

29 jun 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Gävleborg. Möt våra förtroendevalda!

Hej Jonny! Berätta kort om dig!

– Jag är 62 år, enmansföretagare, konsult inom eldistribution, min huvudsakliga kund är Vattenfall Eldistribution och jag jobbar med projekt främst i Roslagen.

– Jag är gift med Ingela och vi har vuxna barn på var sitt håll, jag har en dotter och 2 barnbarn, Ingela har 2 söner och ett barnbarn med ett till på väg. Barnbarnen är till stor glädje och nåt vi engagerar oss mycket i. Övriga fritidsintressen är resor och golf.

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

– Jag blev tillfrågad när det var kris och uppror mot styrelsen i Bollnäs och det bildades en helt ny styrelse, så jag tackade ja till att ingå i den. Det har gett mig en helt ny insikt i Företagarna och nya vänner och kontakter.

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

– Anledningen till att jag gick med från början när jag startade mitt företag var Företagarnas försäkringslösningar. Sedan är det stora kontaktnätet man får genom att vara med kanon.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt!😊

– Jag är ju kassör i vår förening och i en annan förening också, så det är jag bra på.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap