För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nytt styre för Företagarna Hudiksvall

Publicerad 18 mar 2019
Intresset för årsmötet i Företagarna Hudiksvall var så stort att en ny lokal behövde bokas. Ett glädjande engagemang där ett enat möte valde en ny ordförande och styrelse.

– Med den nya styrelsen blir det en otroligt stark grupp där det finns ett stort intresse att driva olika politiska frågor, och utveckla företagarklimatet i kommunen,  säger nyvalda ordförande Ylvali Gerling, som tillsammans med  Satu Saarisilta,  Leif Björklund, Olle Skog, Birgitta Sjölin,  Ulf Svensson Josefin Mörk,
Jonatan Hjalmarsson, Urban Englund,  Hjördis Elinsdotter Kurt Ohlsson  och Leif Eriksson  kommer att leda det lokala arbetet i Företagarna Hudiksvall. 

 

Ylvali Gerling

 

På årsmötet avslutade Hans G Engberg, Hans Eriksson , Per Svedberg och Anna Carlstedt många år som aktiva i styrelsen för lokalföreningen.  Stort tack för allt ni gjort för Hudiksvalls företagare! 



Fler nyheter från Företagarna