För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Comeback som Årets företagare i Gävle

Publicerad 8 apr 2019
2014 utnämndes syskonen Katarina Helling och Jonas Ahlborg till Årets företagare i Gävleborg och tävlade om den prestigefulla titeln Årets företagare i Sverige. Nu gör Helling och Ahlborg comeback, efter att på Eldklotet utnämnts till Årets företagare i Gävle.
Foto: Joe Formgren

"Ett familjeföretag i andra generationen som utvecklat sin verksamhet till en av de största i sin branch i Sverige. Företaget har breddat sitt produktutbud löpande för att bli den ledande leverantören av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Verksamheten genomsyras av hög servicegrad med kundens bästa som ledstjärna. Hållbarhet är viktigt för företaget och man använder certiferade produkter samt klimatkompenserar verksamheten."

Så lyder motiveringen till vinnarna som driver det uppskattade företaget JOBmeal Gävle AB. Den regionala vinnaren utses på en middag på Gävle Slott den 28 maj. 

Fler nyheter från Företagarna