För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Rösta på din favorit till Årets företagare i Gävle

Publicerad 21 mar 2018
Vem tycker du ska bli Årets företagare i Gävle? Företagarna vill hylla de entreprenörer som följer sina drömmar och sin passion i livet. Vi vill inspirera och lyfta fram de som varje dag bidrar till att skapa ett bättre Sverige. Därför utser vi varje år Årets Företagare runtom i hela landet.

 I Gävle står det nu mellan...

  •  Anders Bergström, Fyshuset

Med stort engagemang driver han Fyshuset ihop med sin Sara. De hjälper människor till en bättre hälsa. Han får människor att känna sig välkomna och hjälper dem att se framåt. Han hjälper föreningar med träning mm i alla typer av sporter och hälsa. Anders gör mycket för Gävles utveckling inom flertalet sporter och hälsa ner på individnivå.

  • Josefin Nordvall, Söders Under

Framgångs- och iderik företagare, med en fantastisk känsla för sina kunder och deras behov. Nyskapande med livemodeller som passar i alla olika storlekar engagerar hon sig i varje kunds önskemål och känsla. Josefin är engagerad i Gävles handel och utveckling.

  • Fredrik Jernberg, BF Stambytesentreprenad

Fredrik startade 1997 med sitt företag BF Service, där han hyrde ut sig själv för kakelarbeten samt körde tankbilar. Sedan utvecklade han BF Kakelservice. I BF Stambytesentreprenad  är han en driven entreprenör med visioner och utvecklar både sig själv och sina anställda . Genom sitt företagande är han delaktig i att bygga Gävle som stad. Nyproduktion är det som Fredrik brinner mest för i dag. 

RÖSTA SÅ HÄR: Sms:a FORETAG (mellanslag) och förnamn på din kandidat till 72072 (ex FORETAG ANDERS)Det kostar 10:- att rösta (ev trafikavgifter kan tillkomma). Senast söndag 8 april kl 23.00 vill vi ha din röst.

Missa inte heller möjligheten till en helt fantastisk kväll fylld med inspiration, nya möten, middag och underhållning. Var med du också och fira Årets företagare i Gävle!

Fler nyheter från Företagarna