För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bollnäs Bästa UF – Så Ett Frö UF vann även regiontiteln och deltar i SM

Publicerad 18 mar 2018
Bollnäs UF-vinnare "Så Ett Frö UF" tog storslam i veckan och vann även regiontiteln Årets UF Gävleborg samt flera kategoripriser vid regionala UF-mässan i Gävle. Det innebär att de får representera länet vid UF-SM i maj.

Så Ett Frö UF– grattis till er för titeln Årets Bästa UF i Bollnäs – men även grattis till de tre hedersprisvinnarna Digital Vårdplan UFHälsingeknäcke UF  och Exklusiva Handdukar UF!

Det har överlag varit en hög kvalitet och ambitionsnivå hos deltagande UF-företag i Bollnäs i år, och flera prisades vid regionala mässan.

Vi på Företagarna Bollnäs tackar för att vi fått ta del av den här delen av UF-företagens första företagarresa. Vi önskar alla lycka till i framtiden!

Bollnäs Bästa UF arrangeras av Företagarna Bollnäs, Näringslivskontoret Bollnäs kommun och UF-ansvariga lärare på Bollnäs gymnasieskolor.



💯Bild från Ung Företagsamhet Gävleborgs LIVEstream på Facebook när Så Ett Frö UF från Bollnäs precis utsetts till årets vinnare:





Taggar
Fler nyheter från Företagarna