För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Thomas och Felix Lingman är Årets företagare i Söderhamn

Publicerad 22 maj 2018
Under en företagarlunch korades Årets företag i Söderhamn 2018. Anders Strömberg, ordförande för Företagarna i Söderhamn, kunde dela ut priset till Dryckeskonsult.
Foto: MarKus Norin, Hela Hälsingland

"Utmärkelsen årets företagare i Söderhamn 2018 går till entreprenörer som direkt vid företagets födelse såg till att fylla en lucka som fanns i branschen. Nu flera år senare är det sannolikt få söderhamnare som inte tagit del av vad företaget gör, även om kanske inte alla känner till det. Från den första idén har företaget utvecklats, hela tiden törstande efter nya partners och tjänster. Med hjärtat i Söderhamn har företaget vuxit till att bli en rikstäckande familjerörelse med långt över 100 medarbetare på lönelistan. Det är läge att korka upp valfri dryck från en garanterat välsorterad butikshylla. Utmärkelsen till årets företagare i Söderhamn 2018 går till Thomas och Felix Lingman på Dryckeskonsult."

Läs mer på Hela Hälsingland

Fler nyheter från Företagarna