För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Hudiksvall utses på Hylla-galan

Publicerad 17 apr 2018
”Vi vill hylla de galna. De missanpassade, rebellerna. Orosstiftarna.De runda bultarna i de fyrkantiga hålen. De som ser annorlunda på saker och ting. De är inte förtjusta i regler. Och de har ingen respekt för det rådande tillståndet. Man kan citera dem, vara oense med dem, förhärliga eller svartmåla dem. Det enda man inte kan göra är att ignorera dem. För de förändrar saker. De driver människosläktet framåt. Somliga kanske ser det galna i dem, men vi ser deras genialitet. För de som är galna nog att tro sig förändra världen … är de som också gör det.”  citat Steve Jobs

Hylla-galan är en kväll där vi hyllar hela Hudiksvall, vi umgås, äter gott och njuter av underhållning och hyllningar. Under kvällen delas 9 priser ut samt ett hederspris. En jury bestående av 16 personer har tagit del av en nomineringsprocess. Efter juryarbetet finns ny 5 nominerade finalister i 9 olika kategorier.Vinnarna utses på galan den 27 april på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall.

Hör Företagarna Hudiksvalls ordförande Janne Ström berätta om Årets företagare tillsammans med regionchef Eva Cooper.

Fler nyheter från Företagarna