För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Internationella Kvinnodagen 8 mars

Publicerad 8 mar 2024

malunglogga.png

8a.pngVi på företagarna Malung-Lima-Sälen bedriver en verksamhet som medverkar till förutsättningarna för att driva företag underlättas. Att vara medlem i Företagarna innebär att var och en är med och främjar ett företagsklimat som gör att det blir roligare att starta, driva och utveckla företag i kommunen och bidrar till ett växande företagande.

Vi vill uppmärksamma den internationella kvinnodagen 8 mars
Vi måste prata mer om de fakta som visar på hur tufft det kan vara att få ta del av investeringar och kapital liksom att få synas och ta plats som kvinnlig företagare! Vi på Företagarna Malung-Lima-Sälen ska lokalt men också med stöd av Företagarna riks fortsätta arbetet med att påverka våra beslutsfattare och makthavare. Vi ska fortsatt lyfta, hylla och visa på de framgångsrika företagare vi har i vår kommun!

Ett stort TACK till alla kvinnliga engagerade företagare som skapat otroliga möten, varit så kreativa och verkligen satt sitt företagande på kartan!

Tack alla ni som bidragit på olika sätt genom att medverka på våra event, alla fantastiska företagare, medlemmar i företagarna Malung-Lima-Sälen och alla andra företagsamma kvinnor. Tack för att ni är så otroligt positiva, sprider energi och självförtroende! Tack för att ni sprider vårt budskap i sociala medier, för att ni hyllar varandra och för att ni syns! Nu fortsätter vi resan, tillsammans!

Vi vill främja till att inspirera kvinnor att Våga Växa - som människor, ledare och entreprenörer!

 

Företagarna Malung-Lima-Sälen

Ordförande
Roberto Malek

Fler nyheter från Företagarna