För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vill du bli en del av Företagarna i Vansbro?

Publicerad 21 mar 2023
Just nu är vi på jakt efter fler fantastiska styrelseledamöter och valberedare till Företagarna Vansbro. Vill du vara med och arbeta för ett bättre lokalt företagsklimat, få möjlighet att påverka på riktigt och samtidigt bli en del av Sveriges största företagarfamilj? Då är du den stjärnan vi söker vi söker.

Som styrelseledamot blir du en del av ett stort nätverk som tillsammans stärker och förbättrar företagandet både lokalt, regionalt och på nationell nivå. Dvs en stor chans och möjlighet att göra skillnad på riktigt för företagare och samtidigt bygga ovärderliga nätverk och kunskap som gynnar dig både som person och företagare.

Då styrelsen önskar en ”nystart” kommer du få ett stort inflytande att vara med och utforma styrelsearbetet som går ut på ett samarbete och ett arbete där vi får möjlighet att arbeta med och driva frågor var och en tycker är roligt och intressant. Uppdelningen kan tex vara inom områden som event, medlemmar, påverkansarbete och kommunikation.

Vi söker även valberedare! Som valberedare har man en mycket viktig roll att finna bra kandidater till styrelsen och där ett väl utfört arbete kan vara helt avgörande för hur föreningens verksamhet blir framöver. 

Vi har en stor backup då vi har Företagarna Dalarnas regionkontor i ryggen som hjälper oss att tex administrera vår hemsida, göra utskick till medlemmar, ta fram underlag och stötta oss igenom styrelsearbetet i stort som smått.

Här hittar du 49 anledningar till att bli en del av gemenskapen!

Vill du veta mer?

Maria Tunhult
Regionsamordnare

 

Vill du får mer information, nominera någon eller dig själv, registrera i formuläret så tar vi kontakt!

Du kan även kontakta Cayenne Cranning cayenne.maria.cranning@outlook.com

Sista datum för intresseanmälan är 2023-04-14.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna