För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarnas Eva Cooper en av länets mäktigaste personer

Publicerad 2 mar 2021
Eva Cooper har rankats som en av Dalarnas mäktigaste personer i en maktlista av DT.
Eva Cooper toppar listan som en av Dalarnas mäktigaste personligheter.

Företagarnas regionchef Eva Cooper landade på plats 26 i den prestigefyllda topp 100-listan över Dalarnas mäktigaste personer. En lista gjord av DT.se där hon delar plats brevid namn som Armand Duplantis och Helen Torsgården för att nämna några.

- Listan ger ett bra kvitto på att Företagarna Dalarna gör både avtryck och skillnad, säger Cooper efter att ha nåtts av nyheten.

Varför tror du att just ditt namn dök upp på listan?

- Det går inte att nog understryka hur viktigt vårt påverkansarbete på Företagarna faktiskt är, och där trycket från organisationens 60 000 företagare spelar en grundläggande roll, säger Eva och tillägger:

- Det har inte minst synts nu under coronapandemin. Tillsammans är vi en oumbärlig källa till kunskap för beslutsfattare, lokalt såväl som regionalt.

Det är inte första gången Eva Coopers namn dyker upp i listor likt denna. Tidigare har både hon och Företagarnas VD Günther Mårder utsetts till två av Almedalens hetaste personer. 

Eva Cooper har bakgrund som bland annat politisk redaktör, ledarskribent och egen företagare. Hon jobbar just nu som regionchef för Företagarna Dalarna, Gävleborg, Värmland och Örebro län. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna