headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Möt Leif Nilsson, suppleant i Malung-Lima-Sälen

9 jul 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Dalarna. Möt våra förtroendevalda!

Hej Leif,

Berätta kort om dig!

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

Jag engagerade mig i början av 90-talet för att göra de små företagens röst hörd i kommunen. Det tog lång tid innan vi fick ordentligt gehör och förståelse för våra behov och innan politikerna insåg att 4 av 5 jobb skapas i de små företagen och att välfärden är beroende av de intäkter som  företagen bidrar med. Idag har vi en utmärkt samverkan mellan kommun och företagande med regelbunden och utvecklande dialog i Malung-Sälens kommun

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Vi är många som vill samma sak och som jobbar för bästa möjliga företagsklimat i kommunen, regionalt och nationellt. Ensam  är jag ingen men tillsammans är vi en faktor som har stor betydelse för människor väl och ve och samhället utveckling.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt 😊

Jag är grym på att göra eld

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap