För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Swedbank stänger lokalkontoret i Malung

Publicerad 5 mar 2018
Swedbanks kontor i Malung stänger i april och verksamheten flyttas till Mora. –Bedrövligt, säger kommunalrådet Hans Unander.

Förra veckan meddelade Swedbank att man beslutat att lägga ner kontoret i Malung och istället flytta verksamheten till Mora.

– Våra kunders beteende och sättet att möta banken förändras ständigt och vi vill vara följsamma och anpassa oss efter det. Därför väljer vi att samla all vår kompetens på ett kontor. På så sätt kan vi ännu bättre möta den ökade efterfrågan på kvalificerad rådgivning och ge våra kunder bästa möjliga service, säger Alexandra Bennström, kontorschef, i ett pressmeddelande.

– Det är med bestörtning som vi fått beskedet att Swedbank stänger kontoret i Malung. Det är rent ut sagt bedrövligt. Det är inte på detta sätt man bör behandla bygden och kunderna, säger Hans Unander i ett pressmeddelande som släpptes strax efter Swedbanks besked.

Läs hela artikeln på dt.se >>

Fler nyheter från Företagarna