För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Storslam för Karlshamn inför kongressen

Publicerad 8 maj 2024
Den 23 maj är det dags för Företagarnas kongress, som i år äger rum i Gävle. Då delas det bland annat ut priser i sex kategorier. Från Företagarna Region Syd finns hela fyra finalister.
Full aktivitet vid den senaste kongressen år 2022. Foto: Fotograf Ristenstrand

För att synliggöra och hylla de förtroendevalda i organisationen uppmärksammas de föreningar och personer som genom sitt engagemang utmärkt sig särskilt under året. Nu har tre finalister inom respektive kategori tagits fram och där finns såväl Blekinge som Skåne representerade.

Årets Förening – Företagarna Karlshamn

Årets Förening har framgångsrikt rustat ortens företagare med kunskap, nätverk och medlemsförmåner samt verkar för ett bättre företagarklimat. De tillvaratar styrelsens kompetens och uppvisar därmed ett alldeles särskilt engagemang. De är nyskapande i sitt arbete och är goda ambassadörer för andra föreningar.

Årets Påverkare – Företagarna Karlshamn

Årets Påverkare är den självklara rösten i företagarfrågor i kommunen och har jobbat engagerat för att förbättra företagarklimatet. Det kan exempelvis vara att aktivt driva lokala företagarfrågor och/eller effektivt synliggöra betydelsen av småföretagare för ortens utveckling. Årets påverkare är dessutom en förebild för andra förtroendevalda.

Årets Event – Företagarna W., Företagarna Öresund, Malmö och Lund

Årets Event visar på ett föredömligt sätt hur vi stärker företagare. Genom nytänkande, kreativitet och engagemang bidrar eventet till att befästa föreningens position som den självklara mötesplatsen för företagare. Det vinnande eventet har lett till konkret medlemsnytta för deltagarna och är även en inspiration för andra föreningar. 

Årets Superstar – Lasse Nilsson, Företagarna Karlshamn

Årets Superstar är en drivande eldsjäl i sin förening och är en förebild för andra förtroendevalda. Personen är nytänkande, kreativ och har bidragit till att föra verksamheten framåt. Han eller hon har förmåga att entusiasmera sina medmänniskor och är genuint engagerad i Företagarna.

Det är med stort nöje och stolthet som regionkontoret åker upp till Gävle för att hylla våra finalister som förhoppningsvis kommer hem med minst ett pris.

Fler nyheter från Företagarna