För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mäklare är Årets Unga Företagare i Kristianstad

Publicerad 24 maj 2024
Under en tid då många andra i branschen har backat har Burim Ramas verksamhet i stället vuxit. På drygt två år har hans firma gått till att ha tre anställda och blivit en av de tre största mäklarbyråerna i Kristianstad sett till antal försäljningar.
Foto: Klevland

Rama fastighetsförmedling är en mäklarbyrå som förmedlar hus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. 

– Jag vill att vi ska bli Kristianstads största mäklarfirma inom ett par år och vara en självklar lokal mäklare som levererar högsta kvalitet. Jag skulle även vilja starta upp fler kontor i kringkommunerna, säger Rama.

Många mäklarbyråer ingår i en större kedja. Något Rama menar på gör dem låsta i samarbetsmöjligheterna.

– Vi kan erbjuda väldigt bra lösningar från i princip alla banker, besiktningsmän och fotografer. Alla våra system är utformade för att underlätta för köpare och säljare. Allt från ekonomi, visningar och uppföljning till kunder är förenklat så att allt ska gå smidigt för alla parter, säger han.

Vad fick dig att bli företagare?

– Jag blev lockad av att vilja utforma hela min mäklartjänst på det sättet som jag tror blir bäst. Som person gillar jag alltid att ta nästa steg och inte stå still. Därför blev eget företag ett naturligt nästa steg, säger Rama.

Har du några bra företagartips? 

– Håll fokus på medarbetarna och kunderna. Arbeta alltid långsiktigt. Om medarbetarna och kunderna känner en lojalitet till företaget kan man ta sig fram oavsett vad det är för marknad, avslutar han.

Fler nyheter från Företagarna