För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tack för ett fint halvår ihop – vi hoppas alla hinner ta semester

Publicerad 1 jul 2024
Sommaren är äntligen här, och vi på Företagarna Region Syd vill passa på att önska er alla en riktigt härlig och avkopplande sommar.

Det gångna året har varit intensivt och utmanande för många av oss. Vi vill lyfta fram och hylla alla företagare som outtröttligt arbetar för att driva sina verksamheter framåt, trots de prövningar som kan uppstå.

Vi vet att ni, landets företagare, är ryggraden i vår ekonomi och välfärd. Er innovation, uthållighet och engagemang skapar arbetstillfällen och bidrar till Sveriges tillväxt. Det är tack vare er som vår region blomstrar, och vi känner en tacksamhet för era insatser.

Nu när sommaren är här hoppas vi att ni får möjlighet att ta en välförtjänt paus. Vi vet att många som driver eget inte har den lyxen. Men försök lägga jobbet åt sidan om så bara för en fin sommarkväll i veckan. En semester är inte bara ett tillfälle att koppla av och njuta av det fina vädret, utan också en nödvändighet för att ladda batterierna, hitta ny inspiration och sedan återvända med förnyad energi. Oavsett om ni planerar att tillbringa tiden på stranden, i skogen, på resande fot eller hemma med nära och kära, önskar vi er många stunder av glädje och avkoppling.

Under sommaren fortsätter vi på Företagarna Region Syd att arbeta för era intressen. Vi ser fram emot att möta er igen till hösten med nya projekt, nätverksträffar och initiativ som kan stärka och utveckla näringslivet ytterligare.

Fler nyheter från Företagarna