podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mingelsuccé hos Smaralda med mat från Frida på Staxgård!

Publicerad 15 sep 2023
I slutet av augusti möttes företagare och kunder hos Smaralda för att fira att Frida och Charlotta ska representera Blekinge vid festligheterna i Blå Hallen i Stockholm i oktober då det hedervärda priset Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige koras! Mingelmaten stod Frida på Staxgård för.

Mat, mingel och information om kommande Sölvesborgsgala var kvällens program.

Ordförande Företagarna Sölvesborg, Patrik Johansson, intervjuade Charlotta och Frida om deras förväntningar på riksfinalen. Patrik konstaterade att det var första och han veteligen enda gången som Blekinge skickar två representanter från samma stad. Det säger en hel del om företagandet i Sölvesborg, tycker vi! Vi önskar såklart Charlotta och Frida all lycka i Stockholm!

371370048_267204069465258_5956374747605783573_n.jpg  371338338_1002235274234871_8137867117757890338_n.jpg

Förutom god mingelmat så informerade Lina och Filip Wägbo om kommande Sölvesborgsgala. Kvällen till ära släppte eventarrangörerna också en av de artister som kommer till Slottslängorna den 11 november - Shirley Clamp kommer att gästa Sölvesborg! Andra spännande överraskningar kommer också men de väntar vi med tills vi träffas i november säger Lina, något ska vi nog kunna överraska er med!

Klicka på bilden för att höra Filip och Lina presentera sig och Galan!

mq3.jpg

Näringslivskontoret i Sölvesborg med Sanna Persson i spetsen inledde kvällen med att presentera ett nytt pris som kommer att delas ut i samband med Sölvesborgsgalan.

Klicka på bilden för att höra Sanna berätta om den nya utmärkelsen!

mq1 (1).jpg

Årets inspirationskälla
Vi på Näringslivskontoret i Sölvesborg är väldigt glada över uppdraget från Företagarna att ta fram ett nytt pris till Företagsgalan. Detta pris riktar sig, till skillnad från de övriga, till en enskild individ som är verksam inom det privata näringslivet i Sölvesborgs kommun.
 
Kriterier:
- Inspirationskälla på arbetsplatsen och berör människor på ett positivt sätt.
- Handlingskraftig. Ses som en kreativ och innovativ person som strävar efter att hitta lösningar och utveckla verksamheten.
- Är en ambassadör för Sölvesborgs kommun och sin arbetsplats.
- Du måste uppge en motivering till varför du nominerar den här personen.
 
Lämna in din nominering senast den 22/10.
 
 
Vi ser fram emot Blå hallen och deltagande i Stockholm för Charlotta och Frida, hoppas det blir många nominerade till Årets Inspirationskälla och slutligen hoppas vi att vi träffas på Sölvesborgsgalan den 11 november. Är du inte företagare, kroka arm med någon som är så kan du också följa med!
 
//Företagarna Sölvesborg
Fler nyheter från Företagarna