För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mingel, beslut, lärdomar, diskussioner och så lite Björn Skifs

Publicerad 22 nov 2023
Företagarna Region Syd kallade återigen till en mycket uppskattad höstträff. Drygt 80 personer, såväl förtroendevalda i styrelser som deras respektive, samlades i Malmö för två fullmatade dagar.  

Det hela började med att Företagarnas tillträdande vd hälsade alla välkomna och presenterade sig lite närmre. Därefter tog Företagarnas samhällspolitiska chef, Pernilla Norlin, vid och pratade bland annat om hur man kan knyta samman organisationens nationella rapporter med det lokala näringslivet.

Vad vore väl en konferens utan underhållning? Förra året gick alla gemensamt och såg GES uppträda på Malmö Arena. I år ledde fredagskvällen till en trerättersmiddag med tillhörande show av Björn Skifs på Amiralen. Efter ”En värld av Skifs” tog Scandic Triangeln emot gästerna med öppna armar – och en nattöppen lobby.

Dag två bjöd, förutom god förtäring, på en dragning av ytterligare två representanter från rikskontoret. Anna Cadeskog och Suzanne Asserholt pratade om hur man arbetar för att underlätta för lokalföreningarna i det dagliga arbetet.

– Vi måste öka hela tiden. Och det gör vi också. Ni är sanna ambassadörer för Företagarna, säger Asserholt.

Givetvis bjöd konferensen även på ett grupparbete. Tillsammans med personer från andra lokalföreningar fick styrelsemedlemmarna diskutera vad som önskas av regionkontoret. Det, och mycket mer stod på agendan när alla tillsammans verkade för en starkare organisation för medlemmarnas bästa.

– Det är tack vare er förtroendevalda som medlemmarna är allt mer nöjda, säger Asserholt.

Dessutom var några av Företagarnas samarbetspartners på plats. Att Bra flyg, Scandic, Peugeot och Cirkle K hade representanter närvarande uppskattades av fler än en förtroendevald som såg till att ta tillfället i akt att knyta nya kontakter även utanför organisationen.

Alla på Företagarna Region Syd vill rikta ett stort tack till er som var med. På återseende. 

Fler nyheter från Företagarna