podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi ser fram emot ett nytt år

Publicerad 3 jan 2023
Företagarna region syd vill tacka alla medlemmar för det gångna året. Det har stundtals varit tufft ute i landet, men det har även varit glamouröst och roligt.

Under 2022 har våra lokalföreningar haft rekordmånga event. Några har klivit upp i ottan medan andra har träffats över en lunch, på en afterwork eller en hel dag. Sommaren och hösten bestod av många valdebatter som gav en del svar. Flera föreningar har haft högtidliga firanden av bland annat 175 års jubileum och gesällutdelningar.

Årets företagare och Årets unga företagare har korats. Det har varit festligheter och företagsbesök i massor. Men det har också varit en del tuffa dagar. Året började med att pandemin avtog och samhället acklimatiserade sig till det ny-gamla normala igen. Skenande drivmedel- och energipriser tillsammans med en inflation har ställt till det för de flesta. Detta har varit i fokus hos oss, vi arbetar aktivt med att hjälpa landets företagare mot mer skäliga priser och förutsättningar.

Vi har fått tre nya ambassadörer för Företagarna Young i syd som alla har varit ett fantastiskt tillskott till gruppen. Utöver det har regionkontoret fått två nya medarbetare och vi hoppas kunna fortsätta serva våra medlemmar på ett bra sätt tillsammans framöver.

Nu vänder vi blad och är oerhört laddade inför det nya året. Ett nytt inslag med temaveckor kommer testas. Vi börjar med det populära och återkommande eventet: Soloföretagardag. Boka in den 6 mars för att lära dig mer om hur du skapar fler affärer och tjänar mer.

Återigen vill vi tacka för 2022. Vi ses snart!

Fler nyheter från Företagarna