podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Frukostklubben bjöd in Region Blekinge för att prata företagsstöd!

Publicerad 25 jan 2023
Ulrika Svensson, Rådgivare Företags- & Verksamhetsstöd, från Region Blekinge var på plats för att prata om olika stöd till företag och föreningar. Region Blekinge har det regionala utvecklingsansvaret i Blekinge och ansvarar för statliga medel för regional tillväxt och företagsstöd.

Vid en välbesökt frukosträff med Företagarna Sölvesborg fick deltagarna veta mer om bla Energikartläggningscheckar, Konsultstöd och Mikrobidrag. 

Frukostklubben i Sölvesborg arrangeras tredje onsdagen varje månad och vid varje tillfälle bjuds någon gäst in. Denna gång var det Region Blekinge och Ulrika Svensson som berättade om de olika stöden som finns att söka i regionen. 

Ulrika med kollegor stödjer gärna företagare i länet under ansökningsprocessen för att det ska bli så bra som möjligt - ta gärna kontakt! En uppmaning från regionen är att SÖK det som kan hända är att du får ett nej...

Nedan följer information och länkar till de stöd som finns att söka hos Region Blekinge under 2023, med reservation för ändringar.

Region Blekinge
Här hittar du det mesta du behöver veta angående stöd till företag och projektansökningar till ideella föreningar;
 
Projektfinansiering - ideella föreningar
 
Företagsstöd
scrolla ner och klicka på plustecknet vid varje blå lista så får du mer information och hur man ska gå tillväga.
 
För er som är intresserade av att se om EU-bidrag kan vara en väg att gå så hittar ni aktuella utlysningar för Blekinge här, prenumerera gärna på utlysningarna så kommer dem automatiskt till din inkorg;
 
Övriga projektmedel att söka;
 
Lycka till!
 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna