För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Höstkonferens i region syd

Publicerad 23 nov 2022
Två gånger om året samlas alla lokalföreningar i region syd ett par dagar för att gemensamt bli ännu bättre på att bygga upp företagarsverige. Se bilder och sammanfattning från höstkonferensen där nästan 70 personer deltog.

Första dagen inleddes med ett trevligt förmingel. Där bland annat Magnus N:son Engelbäck, regionchef Företagarna Region Syd, hyllade alla förtroendevalda. Johan Ceimertz, regionchef på Ung Företagsamhet, berättade om UF-verksamheten i främst Skåne och hur vi kan hitta samarbetsvägar framöver. Dessutom presenterade Joakim Andersson, ordförande Företagarna Helsingborg, föreningens lyckade arbete med "Politisk påverkan med enkla medel".

Skratten avlöste varandra under trerättersmiddagen.

Kvällen avslutades med en GES konsert på Malmö arena. Det var en tripp längst memory lane för många, för några var det en ny bekantskap.

Dag två började med att Magnus N:son Engelbäck presenterade lojalitets- och medlemsutvecklingen i regionen. Det är främst de förtroendevaldas förtjänst att det går bra nu och att våra medlemmar är nöjda.

Ola Claesson, tillförordnad säljchef i Region syd, pratade om hur riks arbetar med försäljning och uppföljning medlemskap. Företagarna Öresund lyftes som ett gott exempel då de någon gång per år bjuder in alla nya medlemmar till en lunch där man pratar om organisationen, kommande event och förmåner. På bilden nedan ser ni Ola tillsammans med medlemsinformatören Ricardo Paredes.

Fokus under konferensen var att utbyta erfarenheter och dela kunskaper med varandra. Resterande arbetspass genomfördes i WorkShop-format där styrelsemedlemmarna blad annat fick ställas inför vissa situationer där alla diskuterade sig fram till hur man bör tackla diverse svårigheter som kan dyka upp i vardagen.

Vi från Företagarna region syd vill återigen rikta ett stort tack för trevliga dagar och för det hårda arbete som alla i våra styrelser lägger ner varje vecka!

Fler nyheter från Företagarna