För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Julmingel med Företagarna young

Publicerad 19 dec 2022
Företagarna young har nu haft sitt avslutningsevent för året i sann julanda. Uppdukat fanns såväl glögg som pepparkakor och mer därtill. Brädspel var också uppställda på rad för att låta vinnarskallen få komma fram lite.
Simon Lundegard (iförd julkläder) föreläste för intresserade unga entreprenörer.

Det var en gemytlig stämning på Mindpark i Hyllie med många nya ansikten. Såväl aktiva entreprenörer som deltagare med drömmar om att bli entreprenör dök upp och utbytte historier.

Utöver mingel, fika och brädspel hölls även en föreläsning av Simon Lundegard från VVR Coaching med temat: ”Hur din psykologi lurar dig”. Lundegard, som även är ambassadör för Företagarna young i region syd, gav exempel på hur hjärnan tar mentala genvägar samt hur dessa kan skapa onödiga och tråkiga missöden om vi inte medvetet agerar emot.

Kvällen var lyckad och gav ett fint avslut på året. Nu sätter kugghjulen i gång kring alla spännande aktiviteter som ska ske under 2023 för våra unga entreprenörer. 

Företagarna young i region syd önskar alla ett gott nytt år och ser fram emot att nätverka med er framöver. 

Fler nyheter från Företagarna