podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Intervju med Gisela Jonsson från Gisela Inreder

Publicerad 18 feb 2022
Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo eller nyckelperson i näringslivet.

Berätta lite om dig själv?

Kom till Bålsta som treåring och flyttade till Uppsala när jag var 21 och startade mitt första företag i inredningsbranschen. Jag utbildade mig till beklädnadstekniker, rita mönster sy upp kläder och designa kläder från grunden men halkade in på inredning och har fortsatt på den banan. Efter några år på olika orter i Sverige så kom jag tillbaka till Bålsta för 26 år sedan och har bott där sedan dess. Läget med närhet till Stockholm och andra större orter passar mig bra.

Vad sysslar du med nu?

Jag startade mitt företag Gisela inreder för 6 år sedan. Mina uppdrag varierar från att inreda bostäder, butiker till mindre uppdrag som gardinuppsättningar eller belysning. Mina kunder är både företag och privatpersoner. Det roligaste med mitt jobb är den kreativa delen och att skapa trevliga miljöer, en bonus som jag uppskattar är att träffa mina kunder. Jag jobbar helst i mitt närområde och många av mina uppdrag är återkommande där relationen sträcker sig över flera årtionden.

Hur ser din framtid ut?

Just nu så har jag väldigt mycket förfrågningar och arbetsveckorna är en bra bit över 40 timmar, arbetet tar inte slut när kontoret stänger utan tankar och lösningar bearbetas dygnet runt. Jag planerar att fortsätta med detta långt in i pensionsåldern men i ett lugnare tempo.

Fler nyheter från Företagarna